Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 4 Punë

Journalist
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Gazetari, Shtyp & Media
29 Shtator, 2023 nga ONIMA
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Motion Designer/Animator
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Gazetari, Shtyp & Media
28 Shtator, 2023 nga Dekra Arbeit Group
I vlefshëm deri më: 12 October, 2023
Gazetari, Shtyp & Media
25 Shtator, 2023 nga DOKU FEST
I vlefshëm deri më: 15 October, 2023
Konkurse Kompanitë