Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 11 Punë

Merchandiser
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
8 Shtator, 2023 nga Korporata RUGOVE
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitës Ambulantiv
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
8 Shtator, 2023 nga Korporata RUGOVE
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shofer (B)
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
8 Shtator, 2023 nga Korporata RUGOVE
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shofer (C)
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
8 Shtator, 2023 nga Korporata RUGOVE
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitës/e në dyqan
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
7 Shtator, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Përfaqësues/e Mjekësor/e
Deçan
Kohë e plotë (Full Time)
Shëndetësi & Mjekësi
5 Shtator, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Gusht, 2023 nga Nelt Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Faturist/e
Pejë
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
23 Gusht, 2023 nga Ejona
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Shofer (B)
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
2 Gusht, 2023 nga Postman - Postë e Shpejtë
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë