Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 1 Punë

Merchandiser/e
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Tetor, 2023 nga LIRIDONI DISTRIBUTION
I vlefshëm deri më: 31 December, 2023
Konkurse Kompanitë