Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 3 Punë

Agjent/e i/e Shitjes
Graçanicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
29 Shtator, 2023 nga Relux
I vlefshëm deri më: 29 October, 2023
Kontabilist/e
Graçanicë
Kohë e plotë (Full Time)
Kontabilitet & Financë
29 Shtator, 2023 nga Relux
I vlefshëm deri më: 29 October, 2023
Konkurse Kompanitë