Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 8 Punë

21 Shtator, 2023 nga OSCE
Shitje
19 Shtator, 2023 nga Buçaj Corporation
I vlefshëm deri më: 26 September, 2023
Shitje
12 Shtator, 2023 nga Altupharma Pharmaceuticals
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Promotere
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
12 Shtator, 2023 nga Buçaj Corporation
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
11 Shtator, 2023 nga Finnex Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konsulencë & Strategji
5 Shtator, 2023 nga DOTS Research
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Menaxher i Pikës
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Menaxhment
31 Gusht, 2023 nga Petrol Company
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Agjent i Shitjes
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
31 Gusht, 2023 nga Quaranta Cafe
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Konkurse Kompanitë