22 ING

Prishtina

Rreth 22 ING

Projektime, matje dhe instalime elektrike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga 22 ING

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Energji & Shërbimet Komunale
Telefoni
048 661 222 048 661**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina