2BSERVIS

Prishtina

Rreth 2BSERVIS

Ne kryejmë punë periodikisht në një kohë të përshtatshme për klientin.
Ne garantojmë cilësinë më të lartë të shërbimeve falë kualifikimeve të larta, njohurive të specializuara duke përdorur makineritë dhe mjetet më efektive.

Duke bashkëpunuar me ne, ju merrni një garanci të kënaqësisë së plotë me ekzekutimin e porosisë nga ne. Ne i kryejmë detyrat tona në mënyrë profesionale, efektive dhe në kohë.

Shërbimet tona

Ruajtja e pastërtisë në impiantet e prodhimit, magazinat, ambientet e fitnesit si dhe në ndërtesat publike.
Kryejmë pastrim industrial të sallave të prodhimit, linjave të tëra teknologjike apo makinerive dhe pajisjeve individuale. Ne përdorim zgjidhjet më të fundit teknologjike për punën tonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga 2BSERVIS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shërbimi & Mbështetja e Klientit
Telefoni
049 333 614 049 333**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina