383 House

Prishtina

Rreth 383 House

Kur eleganca dhe sharmi takohen në të njëjtin vend, krijon mrekulli!
383 HOUSE është shtëpia e krijimeve të mëdha dhe plot kreativitet. Një shtëpi që mirëpret admiruesit e madhështisë, aventurës dhe lirisë që na jep natyra.

Një restorant është një fantazi në të cilat darkat janë shumica e anëtarëve të kastit!
Vendi ku përmes pjatave mund të shijoni një udhëtim nëpër botë dhe të zbuloni një botë krejt të re, përmes artit të pjatave të krijuara nga kuzhinierët tanë.

Udhetimi me shije unike!
Nëse mendoni se detajet bëjnë dallimin, jeni në vendin e duhur, si një nga restorantet më elitare në Kosovë, 383 HOUSE njihet si një vend ku mund të shijoni gjëra dhe specialitete të ndryshme nga e gjithë bota.

Një vend ku takoni modernitetin në një dimension tjetër. Na vizitoni dhe hyni në botën e shijeve, detajeve dhe krijimit.

Kur filloni të eksploroni përmes syve, shijes dhe nuhatjes, sekretet e recetave që do të donit t’i shijonit.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga 383 House

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
046 383 383 046 383**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina