4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE

Ferizaj

Rreth 4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE

4 Stinët është lokal me koncept unik, ku shërbimi i shpejtë i kafesë dhe embëlsirave gjithmonë të freskëta gërshetohen me kuzhinën e shijshme moderne.
Ambienti i ngrohtë dhe shërbimi cilësor do t’ju bëjnë të ndiheni gjithnjë rehat!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga 4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 807 010 049 807**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj