Medikos Pharma

Gjakovë

Rreth Medikos Pharma

Të dashur vizitorë,

MedikosPharma është themeluar në vitin 2006.
Medikospharma është përfaqsuese e brendeve të njohura siç janë: Humana, Nip, Cosmea dhe Jean Carol të cilat ofrohen në treg me çmime të volitshme për konsumatoret. Operimi i Medikospharma shtrihet në tërë territorin e Shqipëris dhe Kosovës.
Medikospharma ka momentalish 15 të punësuar.

Misioni ynë
Misioni ynë është që të jemi lider në distribuim të produkteve në Kosovë dhe Shqipëri, duke ofruar produkte të markave të njohura që kanë nëvoj konsumatorët në tregun tonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Medikos Pharma

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
2006
Telefoni
044 495 520 044 495**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë