Medruplast

Prishtina

Rreth Medruplast

Medruplast MDP është një kompani lider për prodhimin e produkteve të letrës së trashë dhe ambalazheve fleksibël. Që nga themelimi qëllimi i saj ishte të prodhonte produkte premium dhe me vlerë për para. MDP me shumëllojshmërinë e madhe të produkteve është e pranishme në tregjet e shtëpisë dhe “larg nga shtëpia”, prandaj MDP është prezente në tregun e Kosovës dhe atë rajonal. Vazhdimisht ajo i është nënshtruar procesit të modernizimit dhe standardizimit në mënyrë që të jetë në përputhje me kriteret e eksportit të tregut të Bashkimit Evropian.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Medruplast

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1994
Telefoni
038 604 134 038 604**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina