Pristine Original

Prishtina

Rreth Pristine Original

Pristine është e përkushtuar për të krijuar një modë të qëndrueshme me një dizajn minimalist të përjetshëm.
I themeluar nga një ekip individësh të pasionuar të lindur në Prishtinë, emri ynë është një shenjë e rrënjëve tona dhe përkushtimit tonë për të ruajtur planetin.
Pristine, ne besojmë se moda duhet të jetë elegante dhe e qëndrueshme. Kjo është arsyeja pse ne përdorim vetëm pambuk organik në të gjitha produktet tona dhe ndjekim një sistem prodhimi me qark të mbyllur që minimizon mbeturinat dhe maksimizon efikasitetin e burimeve.
Procesi ynë i qëndrueshëm i prodhimit promovon praktika të përgjegjshme bujqësore dhe siguron që çdo produkt që shesim dhe paketimi që përdorim të jetë miqësor me mjedisin. Ne punojmë pa u lodhur për të sjellë diçka të vlefshme dhe përfaqësuese për dhe nga vendi ynë, Kosova, gjithmonë këmbëngulës në misionin dhe vizionin tonë, por gjithmonë në modë dhe të përjetshëm.
Duke i dhënë përparësi planetit mbi fitimin, Pristine e veçon veten nga markat tradicionale të modës dhe ofron një alternativë të vlefshme për ata që kërkojnë të kenë një ndikim pozitiv me zgjedhjet e tyre të blerjes.
Bashkohuni me ne në udhëtimin tonë drejt një industrie më të qëndrueshme të modës.
Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim dhe të ruajmë planetin për brezat që do të vijnë.

Veshje Rrugé
Origjinale e Prishtinës

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Pristine Original

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Dizajnim & Markë mode
Telefoni
048 400 511 048 400**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina