Marina Bay Luxury Resort & Spa

Rreth Marina Bay Luxury Resort & Spa

Kënaquni me një eksperiencë magjike, një shëtitje larg ujërave të thella blu të rivierës shqiptare dhe përjetoni pushimet e jetës.

Marina Bay Luxury Resort & Spa ofron ambiente të klasit botëror dhe mikpritje të shkëlqyer për pushimet tuaja më të paharrueshme në zemër të Shqipërisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Marina Bay Luxury Resort & Spa

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
0688687876 068868**** Shfaq