Niga Profil

Fushë Kosovë

Rreth Niga Profil

Niga Profil është ndërmarrje Kosovao-Austriake dhe prodhon kënde nga PVC plastika me rrjeta nga fibrat e qelqit. Këto produkte aplikohen kryesisht në fushën e ndërtimeve të brendshme si definomi më i lehtë këndeve. Përmes këtyre këndeve rritet cilësia e këndeve të mureve të brendshme dhe njëkohësisht edhe qëndrueshmëria e tyre

QËLLIMI YNË

Qëllimi ynë është që klientëve tanë t’ju ofrojmë produkte të cilësisë së lartë evropiane. Niga Profil prodhon kryesish me porosi ku 70% deri 80% e këtyre porosive vinë nga vendet evropiane, kurse pjesa tjetër nga tregu vendor.
Produktet tona kryesisht i eksportojmë në Austri, Gjermani, Slloveni dhe së shpejti do ti eksportojmë edhe në Zvicër dhe shtetet tjera evropiane.

LËNDA E PARË

Lënda e parë prodhuese (plastika) është me origjinë nga TPV Compact nga Italia dhe West Kimia nga Gjermania, kurse me rrjeta me fibra qelqi është prodhim evropian nga kompanitë Technical Textil dhe Kawazi

KAPACITETI E PRODHIMIT

Kapaciteti i prodhimit është mbi 50.000 metër në ditë, por ky kapacitet shpeshherë tejkalohet si pasoj e kërkesave të shumta që janë gjithmonë në rritje.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Niga Profil

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 999 933 044 999**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë