Credica

Prishtina

Rreth Credica

Credica LLC u themelua në 2013 si një kompani e specializuar e cila është e përqëndruar në këshillimin dhe mbështetjen e klientëve të saj për të ndihmuar në përmirësimin e administrimit të rrezikut, për të rritur rikthimet e borxhit të tyre dhe për të përmirësuar cilësitë e stafit përgjatë trajnimeve.
Qëllimi kryesor i Credica është të ofrojë shërbime të shkëlqyera duke ofruar zgjidhje të përshtatura që janë karakteristike dhe të qëndrueshme në plane afatgjate.
Credica LLC synon të arrijë efikasitetin më të lartë të bazuar në përvojën e shkëlqyer dhe kualifikimet e larta të ekipit të saj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Credica

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Themelimi
2013
Telefoni
038 224 704 038 224**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina