Action for mothers and children

Prishtina

Rreth Action for mothers and children

Misioni ynë është shpëtimi i jetëve dhë përmirësimi i shëndetit të foshnjëve, nënave dhe fëmijëve në Republikën e Kosovës. Për ta arritur misionin tonë, në zbatojmë projekte dhe programe të ndryshme të cilat kanë ndikim të madh dhe të qëndrueshëm në sistemin shëndetësor dhe ofrojnë zgjidhje afatgjata.

Bebet

Rreth 2000 foshnja përdorin Sistemin e Oksigjenit çdo vit.

Nënat

Më shumë se 10,000 nëna kanë përfituar nga klasat e nënave në 14 qendra burimore të shëndetit të grave

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Action for mothers and children

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
OJQ & Shërbime Sociale
Telefoni
038 748 309 038 748**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina