ADMC International

Prishtina

Rreth ADMC International

E themeluar në Greqi në 2004, ADMC është rritur për t’u bërë një partner i besueshëm ndërtimi për liderët globalë në industri në mbarë botën.

Ne jemi të specializuar në projekte komplekse dhe prestigjioze të Ndërtimit dhe Infrastrukturës. Portofoli ynë përfshin projekte ikonike historike nga Hekurudhat, Stacionet e Metrosë, Stadiumet, Aeroportet, Autostradat dhe Punimet e Ndërtimit.

Ne ofrojmë shërbime ndërtimi dhe inxhinierie civile, arkitekturë dhe dizajn, zhvillim të pasurive të paluajtshme, burime njerëzore dhe konsulencë për një gamë të gjerë klientësh të sektorit privat dhe publik në të gjithë Evropën, Lindjen e Mesme, SHBA dhe Azinë Juglindore-Paqësorin.

Partneri juaj i përkushtuar në ndërtim
Pas më shumë se një dekade, dhe me mbi 1500 punonjës, teknikë shumë të aftë dhe profesionistë në ballë, ADMC ka transformuar vizionet dhe idetë në sfida të përditshme, me një qëndrim “mund të bëj”, duke ofruar edhe projektet më komplekse. në kohë dhe brenda buxhetit, duke ruajtur sigurinë para të gjithëve.

Ne kemi mësuar se përvoja jonë e bashkëpunimit në një sërë projektesh ofron zgjidhje të jashtëzakonshme dhe një produkt përfundimtar me cilësi të lartë që kënaq dhe tejkalon pritshmëritë e klientit.

Zemra dhe shpirti i biznesit tonë është angazhimi ynë i vazhdueshëm për zhvillim dhe ndryshim. Me këtë, ne shikojmë përpara për të ardhmen dhe të gjitha sfidat dhe mundësitë që ajo do të ofrojë.

Misioni ynë
Ne synojmë të bëhemi një lojtar global në industrinë e ndërtimit, të përkushtuar për të ofruar zgjidhjet më të mira të ndërtimit, duke përmbushur sfidat e ekzekutimit, sigurisë dhe orarit.

Vizioni ynë
Ne jemi të përkushtuar që të vazhdojmë të jemi një kompani me një mendje të hapur, e gatshme për të përqafuar mundësi të reja dhe të shtyrë për të ofruar vlera të jashtëzakonshme.

Strategjia jonë
Në një mjedis gjithnjë e më të globalizuar, ADMC është e përkushtuar fuqishëm ndaj konsolidimit dhe zgjerimit ndërkombëtar si një element kyç në strategjinë e saj të rritjes dhe zhvillimit. Duke punuar në këtë drejtim, kompania ka marrë pjesë në disa nga projektet më të mëdha në botë gjatë 15 viteve të fundit.

Ajo që ne besojmë në vlerat tona
Suksesi i ADMC bazohet në vlera të forta. Ishte fryma sipërmarrëse e Albert Lekës së bashku me kolegët e tij punëtorë që ndihmuan për të marrë kontratat e para të fituara me vështirësi. Mendja e hapur e punonjësve tanë është ajo që na ndihmoi të mësojmë dhe të rritemi ndërkombëtarisht. Besueshmëria dhe pasioni i ekipit tonë janë ato që justifikuan besimin që klientët tanë të parë na dhanë dhe na ndihmuan të fitojmë kontrata të mëtejshme.

Për ne, është edhe një detyrë dhe diçka për zemrën tonë që të vazhdojmë të drejtojmë aktivitetet tona të ardhshme duke frymëzuar të njëjtat vlera:

  • Angazhimi
  • Siguria dhe Shëndeti
  • Cilësia
  • Llogaridhënia
  • Integriteti
  • sipërmarrjes
  • Fokusi ndaj klientit
  • Puna ekipore
  • Ekspertizë
  • Marrëdhëniet

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ADMC International

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Themelimi
2004
Telefoni
049 221 116 049 221**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina