Adra Group Construction

Prishtina

Rreth Adra Group Construction

Adra Group është kompani e cila merret me ndërtimin e objekteve banesore, shtëpi private, zyra, hotele, objekte industriale dhe komerciale, dhe shumë të tjera. Gjithashtu ofrojmë shërbime rindërtimi për të përmirësuar ose transformuar ndërtime ekzistuese. Adra Group prodhon edhe produkte që kanë të bëjnë me sektorin e ndërtimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Adra Group Construction

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
044 703 618 044 703**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina