Advanced Hair Clinic

Prishtina

Rreth Advanced Hair Clinic

Klinika Advanced FUE (Tiranë), e vendosur në zemër të qytetit, një klinikë moderne dhe inovative, e cila përdor metodën më të avancuar të transplantit të flokëve, me rezultate natyrale dhe të përhershme, pa shenja, dhimbje apo qepje, dhe qime që rriten normalisht dhe nuk bien kurrë . Motoja jonë: Riktheni besimin, bashkë me flokët tuaj!

Klinika jonë ka pajisjet dhe teknikat më të avancuara për diagnostikimin e rënies së flokëve. Klinika Advanced FUE bashkëpunon me mjekë të specializuar në fushën e transplantit të flokëve. Me një eksperiencë mbi 10 vjeçare ne në Advanced FUE Clinic ofrojmë rezultate natyrale dhe një shërbim cilësor të garantuar. Na kontaktoni sot për një konsultë FALAS!

  • Salla operative dhe pajisje moderne
  • Mjekë dhe specialistë vendas
  • Suport i përkushtuar pas ndërhyrjes
  • Vlerësimet më të larta në Shqipëri
  • Çmime të përballueshme nga kushdo

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Advanced Hair Clinic

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 800 602 045 800**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina