Advantx

Prishtina

Rreth Advantx

Advantx u themelua në vitin 2018, nga vellezerit Zeka, të cilet pas një përvoje mbi 10 vjeçare në treg, ku kanë punuar në projektet më të mëdha në Kosovë, vendosën ta hapin kompaninë Advantx.

Deshira për të sfiduar vetën dhe kreativiteti që klienteve të ju ofrojnë zgjidhje sa më optimale për problemet e tyre kompleke ishte faktori kryesor që ndikoj ne themelim të kompanisë. U kujdesem qe nga emri Advantx, që ne esencë do të thotë që bashkëpunimi me ne është një avantazh i pa kufijshëm për ju.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Advantx

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Themelimi
2018
Telefoni
048 305 305 048 305**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina