Afri Group

Fushë Kosovë

Rreth Afri Group

Afri Group eshte kompani familjare e themeluar ne vitin 1991 dhe  merret me importimin dhe shpërndarjen e produkteve  ushqimore dhe jo ushqimore nga brende  te njohura europiane sic janë  Bonduelle France, Merkator Emba Sloveni, Glatz Austri, Gea Sloveni, Colavita Itali, Hans Freitag Gjermani, Tabasco USA, Deroni Bullgari, Velvet Poloni, Cepin Kroaci etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Afri Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1991
Telefoni
049 483 204 049 483**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë