Afri Trade

Prizren

Rreth Afri Trade

Kompania Afri Trade është themeluar në vitin 1992.
Afri Trade bën distribuimin e produkteve të brendeve të njohura rajonale dhe botërore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Afri Trade

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1992
Telefoni
049 944 140 049 944**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren