Agani LTD

Prishtina

Rreth Agani LTD

Produkti i duhur, në vendin e duhur, në kohën e duhur, me koston më të vogël të mundshme dhe në vazhdimësi

Misioni ynë
Misioni i AGANI është të zhvillojë shëndetin në Kosovë sipas standardeve evropiane dhe të ofrojë gamën më të gjerë të mundshme të produkteve cilësore të nevojshme në fushën e Mjekësisë, Farmacisë dhe Shëndetësisë në Kosovë.

Vizioni ynë
Vizioni ynë është të mbajmë një pozicion shembullor si kompania e parë dhe më e respektuar në tregun e shëndetësisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Agani LTD

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Themelimi
1988
Telefoni
038 767 006 038 767**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina