Agna Group

Prishtina

Rreth Agna Group

Agna Kosovë punon me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet vazhdimisht dhe kontribuon për një jetë më cilësore për punonjësit, partnerët dhe komunitetin.

Agna Kosovë punon me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet vazhdimisht dhe kontribuon për një jetë më cilësore për punonjësit, partnerët dhe komunitetin, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve.

Produktet

UJERAT:

Glina, Spring

PIJET FRESKUESE:

Pepsi, Ivi, 7-up, Lipton Ice Tea

KAFE:

Nescafe RTD

BIRRAT:

Amstel

Elbar

VERERAT:

JP Chennet

PIJE ENERGJIKE:

Dragon Heart

USHQIME:

Lay’s, Heinz, Rodon, Apolon, Wienna, Taze

HIGJIENIKE:

Everyday, Babylino, Bella Soft, Rolco

MISIONI YNË 

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet, kontribuon dhe shton vazhdimisht vlerë tek punonjësit, klientët, partnerët dhe komunitetin, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve. 


OBJEKTIVI VIZIONAR

Të jemi një ndër dhjetë bizneset më të mira në rajonin e Ballkanit, dhe të kemi të paktën një markë të njohur ndërkombëtarisht.


VLERAT BAZË në AGNA GROUP:

1. INTEGRITET   Sinqeritet – Përgjegjshmëri – Ndershmëri – Mbajtje premtimesh

2. RESPEKT   Dëgjim Aktiv – Mirënjohje – Tolerancë – Mirëkuptim – Modesti – Përkujdesje

3. ENTUZIAZËM    Energji – Dashuri – Pasion – Qëndrim Pozitiv – Gatishmëri – Vetëbesim

4. RRITJE – EKSELENCË   Përmirësim i vazhdueshëm – Angazhim për Ekselencë në çdo gjë – Tejkalim i vetes

5. KREATIVITET   Zgjidhje kreative – Mendje e hapur – Ide të reja – Mendim jashtë kornizave

6. SHPIRTI I FITORES   Ambicie për progres – Arritje – Këmbëngulje – Përkushtim – Vetëbesim

7. KLIENTI NË FOKUS   Vlerë – Marrëdhënie – Risi – Cilësi Superiore – Klienti është bosi i vërtetë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Agna Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Vendndodhja
Prishtina