Agro Trade Shpk

Prishtina

Rreth Agro Trade Shpk

Agro Trade Group është themeluar në Kosovë në vitin 1991.

Menaxhimi i fluksit të parasë ka qenë qendra e prioriteteve tona. Kapaciteti ynë i depove është 45.000 m2, i vendosur në mënyrë strategjike në tre rajone të ndryshme në Kosovë. Aktualisht numri i punonjësve tanë është 120, të cilët të gjithë janë trajnuar në mënyrë adekuate për të përmbushur kërkesat e kompanive tona. Portofoli ynë i produkteve, i zgjedhur me kujdes, përbëhet nga marka të njohura globale dhe rajonale. Ne gjithmonë jemi përpjekur për marka ekskluzive, premium dhe inovative.

Vizioni dhe Strategjia

7679 Mbulimi total i tregut
Rrjeti ynë i shpërndarjes është ndërtuar në mënyrë strategjike për të mbuluar kanalin e shpërndarjes IC dhe FC

Nistribuimi ynë numerik përbën 85% të territorit të Kosovës me më shumë se 7679 pika shitjeje, me rritje prej 5% nga viti 2017

Ne jemi kompania lidere e shpërndarjes së pijeve në Kanali IC HO-RE-CA.

Softueri ynë i ri CRM mundëson menaxhimin online të porosive dhe dërgesën me 24 orë

Me një lidhje të fortë në komunitet, infrastrukturë të mirë-krijuar të shpërndarjes dhe një reputacion për profesionalizëm dhe besueshmëri, AgroTrade Group është lider në logjistikën dhe shpërndarjen e pijeve në mbarë Kosovën.

Si pjesë e strukturës së komunitetit, AgroTrade i shërben popullit të Kosovës duke ofruar marka ndërkombëtare të pijeve me cilësi të lartë përmes mbi 2000 pikave besnike partnere.

Grupi AgroTrade dallohet për seriozitetin, stabilitetin, menaxhimin profesional dhe një staf të specializuar dhe të përkushtuar… motivimi për të punuar fort ka dalë nga drejtuesit e lartë, duke ofruar mundësi dhe mundësi të barabarta për të gjithë.

Ne dëshirojmë të bëhemi distributori kryesor në Kosovë për brendet e njohura botërore për produktet e përdorimit të përbashkët.
Në bashkëpunim të ngushtë me partnerët e biznesit, ne duam të krijojmë një rrjet shpërndarjeje të qëndrueshme dhe fitimprurëse.

Mbulimi i tregut

Agro Trade mbulon të gjithë tregun e Kosovës sa i përket shitjes dhe shpërndarjes. Furnizimi i konsumatorit bëhet përmes shitjes me shumicë, shitjes me furgon dhe shitjes Horeca.

Për të qenë më afër konsumatorëve si dhe për të rritur efikasitetin e saj, Agro Trade ka hapur njësitë e saj të biznesit në të gjitha rajonet e Kosovës.

Agro Trade riorganizon shitjet e saj në dy kanale

Për shitje të mëtejshme dhe për konsum të menjëhershëm. Sipas regjistrimit të fundit të bizneseve në Kosovë, pikat totale të shitjes janë ~ 5000.

Ne kemi mbi 2000 pika shitjeje në mbarë Kosovën

Dorëzimi i mallit bëhet në afatin sa më të shkurtër kohor të mundshëm.

Vizita të rregullta tek konsumatorët sipas rrugëve të paracaktuara, pozicionimi, promovimi dhe disbursimi i materialeve reklamuese (POS).

Prioriteti ynë gjithmonë është të përmirësojmë kapacitetet e shërbimit dhe mbulimin e tregut.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Agro Trade Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1991
Telefoni
038 716 000 038 716**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina