Agrocoop

Ferizaj

Rreth Agrocoop

Ndërmarrja prodhuese tregtare Agrocoop NPT u themelua në vitin 1996 si një biznes i vogël i vetëfinancuar familjar, në fillim ndërmarrja si veprimtari kryesore kishte furnizimin e prodhuesve me inpute bujqësore.

Sot ndërmarrja Agorcoop duke e zhvilluar veprimtarinë e saj ne tërë tregun e Kosovës operon me këto aktivitete: kultivimin, prodhimin dhe shitjen e luleve, durnjëve dhe bimëve dekorative, tregtimin e produkteve dhe repro materialeve të ndryshme si dhe dizajnimin, projektimin e hapësirave gjelbëruese për ambientet e jashtme dhe të brendshme.

Nga viti 2017, kemi zgjeruar veprimtarinë edhe ne teritorin e Shqipërisë me krijimin e degës Agrocoop Albania duke zhvilluar aktivitetin e prodhimit, kultivimit dhe shitjes së drunjëve dhe bimëve dekorative, produkte këto kryesisht të destinuara për treg të jashtëm (Itali, Gjermani, Holandë, etj).

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Agrocoop

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bujqësi & Mjedis
Telefoni
049 780 337 049 780**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj