Akademia Digjital

Prishtina

Rreth Akademia Digjital

Akademia Digjitale e Kosovës është një Qendër për Trajnim dhe Zhvillim Profesional në fushën e Teknologjisë Informative.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Akademia Digjital

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Vendndodhja
Prishtina