Akademia jCODERS

Prishtina

Rreth Akademia jCODERS

Akademia jCoders është një institucion i cili ofron trajnime për nxënësit të moshave 8-18 në fushën e teknologjisë. jCoders është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe është i vetmi institucion që mban mban titullin “STEM CERTIFIED” në nivel ndërkombëtar nga institucioni amerikan COGNIA (më herët njohur si AdvancED).

Akademia jCoders ndodhet në 6 lokacione të Kosovës tri lokacione në Prishtinë, një në Pejë, një në Mitrovicë dhe një në Gjilan.

Misioni Ynë

Duke zhvilluar planprograme, procese dhe teknologji, ne synojmë të përmirësojmë cilësinë e arsimit dhe të kontribojmë në ndërtimin e një gjenerate të re inovatorësh me një mendësi pozitive.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Akademia jCODERS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
049 600 962 049 600**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina