AKADEMIA LAPSI

Prishtina

Rreth AKADEMIA LAPSI

Mirë se vini në Kopshtin Lapsi, ku ne ofrojmë një mjedis të sigurt, edukues dhe tërheqës për fëmijët e vegjël për të mësuar, luajtur dhe rritur. Mësuesit tanë me përvojë dhe të kualifikuar janë të përkushtuar për të krijuar një atmosferë argëtuese dhe stimuluese që inkurajon kuriozitetin, kreativitetin dhe ndërveprimin social.
Në kopshtin tonë, ne besojmë në një qasje holistike ndaj edukimit që fokusohet në zhvillimin e të gjithë fëmijës. Ne ofrojmë një sërë aktivitetesh dhe programesh të përshtatshme për moshën që promovojnë zhvillimin kognitiv, fizik dhe emocional, si tregimi, arti dhe muzika, lojërat në natyrë dhe aktivitetet në grup.
Ne e kuptojmë se çdo fëmijë është unik, prandaj ne ofrojmë vëmendje dhe mbështetje të personalizuar për të siguruar që nevojat individuale të secilit fëmijë të plotësohen. Madhësitë tona të vogla të klasave dhe raporti i ulët nxënës-mësues na lejojnë t’i japim secilit fëmijë vëmendjen dhe udhëzimin që i nevojitet për të lulëzuar.
Mbi të gjitha, kopshti ynë është një vend ku fëmijët mund të ndihen të sigurt, të lumtur dhe të vlerësuar. Ne përpiqemi të krijojmë një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse ku fëmijët ndihen rehat duke eksploruar dhe shprehur veten, dhe ku prindërit të ndihen të sigurt se fëmijët e tyre po marrin kujdesin dhe edukimin më të mirë të mundshëm.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AKADEMIA LAPSI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 608 616 045 608**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina