Akademia Profesionale Heimerer

Prishtina

Rreth Akademia Profesionale Heimerer

Ofron mundësi arsimimi, trajnimi dhe zhvillimi profesional bazuar në sistemin dual të shkollimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Akademia Profesionale Heimerer

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
048 424 924 048 424**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina