Akat Ortomedica

Prizren

Rreth Akat Ortomedica

Spitali “Akat Ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga Ministria e
Shëndetësisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Akat Ortomedica

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 321 400 049 321**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren