aktiv HOME

Drenas

Rreth aktiv HOME

Është rrjet i dyqaneve të mëdha të specializuara për  shitjen e veglave të punës, elektronikës, instalimet e ujit, kanalizimit dhe ngrojës qëndrore, rrymës dhe ndriçimit, veshmbathjëve të punës, materialit meremtues, kuzhinave dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopsht, etj. Ne kemi staf të specializuar në ofrimin e ndihmës për klientët tanë. Aktiv Home ka gjithashtu shitjen Online dhe distribuon në territorin e Kosovës shumë brende të njohura botërore.

Aktiv SH.P.K filloj aktivitetin në vitin 2012, prej asaj kohe rritja, zhvillimi dhe përmirsimi ishte synimi ynë. Stafi është promotor i zhvillimt tonë, shtimi i produkteve dhe shërbimeve të reja janë gjithashtu forca jonë e ecjes para. Partneriteti i shëndosh i krijuar për një dekadë me klientët tanë, furnitoret dhe me gjithë partnerët tanë na bënë krenar dhe të sigurt për të ardhmen e kompanisë sonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga aktiv HOME

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
038 585 345 038 585**** Shfaq
Vendndodhja
Drenas