Al Plast

Gjilan

Rreth Al Plast

Përvoja shumëvjeçare në prodhim, zhvillimin e kompanisë, përgjigjen ndaj nevojave të klientëve dhe zhvillimi i vazhdueshëm na kanë bërë që të njihemi si lider në Kosovë për prodhimin e dyerve dhe dritareve. Për më tepër, ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj të dritareve uPVC dhe ALU në Kosovë.

Makineritë më moderne
Thelbi i prodhimit të dyerve dhe dritareve të ofruara nga AL PLAST uPVC është një ekip punonjësish të kualifikuar dhe pajisjet teknologjikisht të avancuara të makinerive. Falë këtij kombinimi, ne prodhojmë produkte të cilësisë së lartë me një garanci afatgjate.

Njohuri dhe përvojë
Stafi i kualifikuar i specialistëve dhe makineria CNC e klasit të lartë i bëjnë produktet tona të karakterizohen me cilësi të shkëlqyer dhe përfundimi të saktë. Ne kemi fituar përvojë që nga viti 1994.

Partneriteti
Partnerët tanë të biznesit mund të mbështeten në mbështetje në çdo fazë të bashkëpunimit. Ne ofrojmë jo vetëm ndihmën e specialistëve nga departamenti i shitjeve, por edhe mbështetje teknologjike dhe teknike. Klientët tanë shërbehen në gjuhën e tyre amtare.

Ofertë e plotë
Ne kemi krijuar një ofertë të plotë të për dyer dhe dritare në mënyrë që klienti të blejë gjithçka që i nevojitet për të përfunduar investimin nga një prodhues. Ju kursen kohë dhe para. Ofrojme dyer dhe dritare uPVC dhe Alumini, Roleta standarde dhe Raffstore, Fasada Qelqi, Fasada Ventiluese, etj…

Besueshmëria
Komponentët dhe teknologjitë e zgjedhura me kujdes që ne përdorim garantojnë besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të produktit.

Afate të shpejta
Përfundojmë porosi për dyer dhe dritare uPVC brenda 14 ditësh. Prodhimi i mobilierisë së aluminit na merr 30 ditë. Falë flotës sonë të kamionëve, ne kryejmë transportin po aq shpejt.

Bashkëpunimi me furnitorë të njohur
Ne punojmë me prodhues dhe furnitorë globalë si ALUPLAST, WINKHAUS, MACO, EXTE, HOPPE, ALUMIL, SCHUCO, WICONA, Etj…Këta emra janë garanci e cilësisë që ne ofrojmë.

Certifikimi
Të gjitha produktet tona jane të certifikuara me CE dhe ISO. Materialet që ne perdorim po ashtu janë të gjitha të kualitetit superior të certifikuara me RAL.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Al Plast

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 802 222 049 802**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan