Albed

Vushtrri

Rreth Albed

Grupi ALBED, një kompani e prodhimit të mobiljeve për biznes familjar, e themeluar në vitin 1992, krenare për objektet, trashëgiminë dhe vlerat e saj moderne të prodhimit. Me një kapacitet prodhues që mbulon kategori të tilla si dhoma gjumi, dhoma e ndenjes, dhoma e ngrënies dhe kuzhina, kompania tani po bën një hap strategjik në tregun evropian, me ambicien për të ndarë vizionin e saj për prodhimin e mobiljeve cilësore përtej kufijve kombëtarë.

Moderne por klasike, koleksionet tona janë këtu për t’i shërbyer çdo nevoje të shtëpisë për sa i përket funksionalitetit dhe stilit. Çdo pjesë që del nga punishtja jonë përfaqëson filozofinë dhe pasionin tonë unik për prodhimin e mobiljeve cilësore, cilësinë e pashembullt dhe dizajnin e patëmetë.

Fryma jonë e një biznesi familjar reflektohet si në progresin tonë të prodhimit ashtu edhe në rezultatin përfundimtar, të cilin ne para së gjithash jemi krenarë t’ua prezantojmë klientëve tanë. Familja jonë shtrihet përtej tre brezave të prodhuesve të mobiljeve, të të afërmve tanë. Punonjësit tanë, mjeshtrit dhe teknikët, janë me të vërtetë pjesë e kësaj familjeje të gjerë, të trajnuar në mënyrat tona të prodhimit dhe të lejuar në sekretet e tregtisë sonë të mësuara përmes ekspertizës, pasionit dhe përvojës së gjatë të praktikës sonë. Vizioni ynë krijues është i zbatueshëm vetëm sepse është kolektiv dhe kjo reflekton në cilësinë e produkteve tona dhe përkushtimin tonë për të kënaqur çdo nevojë dhe shije.

ALBED përfiton nga trashëgimia jonë, përkushtimi ynë dhe rrënjët tona të thella në sekretet e prodhuesve të vjetër dhe të besuar të mobiljeve. Me përvojën tonë të vendosur fort në traditë, ne mund të shikojmë me ambiciozitet në të ardhmen dhe të nxjerrim në pah më të mirën e këtij kombinimi themelor.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Albed

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1992
Telefoni
045 504 774 045 504**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri