Albimi LTD

Gjilan

Rreth Albimi LTD

Kompania: “Albimi LTD” SH.P.K., me seli në Gjilan, merret me zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e bicikletave në tregun vendor dhe ndërkombëtar me brendin e mirënjohur: PILOT BIKE.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Albimi LTD

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Vendndodhja
Gjilan