Albulena Impex

Ferizaj

Rreth Albulena Impex

Albulena Impex ka pothuajse 30 vjet përvojë në shpërndarjen e mallrave të konsumit që përfundojnë në raftet e tregjeve me pakicë ose përfaqësojnë një funksion thelbësor në industritë e shërbimeve. Albulena Impex shpërndan një portofol gjithëpërfshirës produktesh, duke u mbështetur nga një zinxhir furnizimi ndërkombëtar dhe një sistem bashkëkohor i menaxhimit të inventarit që parashikon dhe plotëson nevojat e konsumatorëve.

Përvoja e fituar nga partneritetet me prodhues të mëdhenj nga e gjithë bota, u ofron klientëve të Albulena të të gjitha madhësive përvoja që përshpejtojnë proceset nga prodhimi në shitje me pakicë.

Spektri i pasur i partnerëve, produkteve dhe markave me të drejta ekskluzive të shpërndarjes në të gjithë vendin dhe rajonal, ofrohet nga mbi njëqind punonjës. Albulena ka mbi 1000 produkte në magazinë që mbulojnë mbi 20 marka prodhuese që furnizojnë mbi 80% të industrive të tyre përkatëse në nivel kombëtar.

Albulena Impex është forcuar si ofruesi më i mirë kombëtar i produkteve cilësore. Biznesi ynë kryesor – shpërndarja e produkteve higjienike, mallrave farmaceutike, pijeve dhe ushqimeve të thata.

Vlerat tona
Albulena Impex vlerëson marrëdhëniet afatgjata me klientët dhe shitësit. Ne tregojmë përkushtim që i tejkalon pritshmëritë e tyre, duke krijuar bazat për partneritete të ardhshme. Vlera jonë kryesore është ruajtja e një vizioni të orientuar drejt së ardhmes që kërkon që ne të marrim drejtimin kur industritë ndryshojnë, duke mbështetur angazhimin tonë për të vendosur standardet në industrinë e shpërndarjes.

Misioni
Ndjekja e misionit tonë rezulton në kënaqësinë e jashtëzakonshme të klientit dhe krijimin e një kulture organizative të orientuar drejt qëllimit, të cilën ne e kultivojmë çdo ditë. Punonjësit, klientët dhe shitësit tanë së bashku janë në gjendje të arrijnë rritje të qëndrueshme afatgjatë. Së bashku, ne përparojmë!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Albulena Impex

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
044 118 190 044 118**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj