Alfa.i

Lipjan

Rreth Alfa.i

Alfa.i është ndërmarrje inxhinierike, konsulente dhe ndërtimore me numër të madh projektesh të realizuara në Kosovë dhe jashtë saj. 

Ne realizojmë projekte kombëtare për klientët tanë në mënyrë efikase dhe të suksesshme, veçanërisht në fushat:

  • Inxhinieri e ndërtimit
  • Menaxhim të Infrastrukturës
  • Menaxhim të ndërtimit
  • HVAC
  • Arkitekturë

Vizioni i kompanisë

  • Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë.
  • Ne synojmë të jemi gjithmonë në hap drejt risive dhe inovacioneve të reja
  • Ne synojmë të mbajmë gjithmonë një staf profesional dhe të motivuar për punë.
  • Ne synojmë të ruajmë vlerat tona bazë që janë integriteti, profesionalizmi, përkushtimi dhe besushmëria që kemi krijuar tek klient tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Alfa.i

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
038 606 706 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan