ALFA Marketing

Pejë

Rreth ALFA Marketing

ALFA Marketing është një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të marketingut për klientët.
Këto shërbime përfshijnë kërkimin e tregut, reklamimin,marrëdhëniet me publikun, planifikimin e ngjarjeve dhe marketingun dixhital etj.
Qëllimi jone është të ndihmojë klientët tanë të arrijnë audiencën e tyre të synuar.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ALFA Marketing

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Themelimi
2023
Telefoni
+383 48 666 447 +383 48 666**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë