Alfa Recriutment

Prishtina

Rreth Alfa Recriutment

KUSH JEMI NE?

ALFA Recruitment është një agjenci rekrutimi që promovon trajtim të drejtë, mundësi të barabarta dhe praktika të qëndrueshme në industrinë e punësimit.

Kompania është e vendosur në Greqi dhe është themeluar në vitin 2019.

ÇFARË OFROJMË NE?

 • Kërkim ekzekutiv
 • Pjesëmarrjen në procesin e përzgjedhjes
 • Kryerja e rekrutimit të specialistëve
 • Dizajnimi dhe vendosja e reklamës
 • Ndihmë në përgatitjen e dokumentacionit të përzgjedhjes
 • Aplikacione të ndryshme
 • Lista e shkurtër e aplikimeve dhe kryerja e intervistave të raundit të parë
 • Kryejnë kontrolle referimi verbale dhe teste aftësish
 • Paraqesin aplikantët e listës së ngushtë për shqyrtim të mëtejshëm
 • Organizoni intervista me aplikantët e listës së ngushtë
 • Të ndihmojë me negociatat dhe të këshillojë aplikantët e pasuksesshëm për rezultatin

VLERAT TONA

 • Rritje
 • Ekipet e forta drejtuese
 • Ekipet e forta drejtuese
 • Baza e larmishme e klientëve
 • Një numër i madh i interpretuesve yje
 • Zyra mbështetëse e themeluar mirë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Alfa Recriutment

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Konsulencë & Strategji
Themelimi
2019
Telefoni
048 889 290 048 889**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina