Alm Group

Çagllavicë

Rreth Alm Group

Vizioni

Pozicionohet si një nga kompanitë kryesore rajonale për ofrimin e shërbimeve me shumicë të cilësisë së lartë dhe bëhet prodhues i markave dhe produkteve të shumta të suksesshme.

Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë risi, produkte dhe shërbime të reja përmes zgjidhjeve të shpërndarjes me shumicë të bazuar në shërbime efikase dhe cilësore dhe marrëdhënie të shkëlqyera me konsumatorët dhe bashkëpunëtorët e biznesit.

Shërbimet & Produktet

ALM Group ofron një sërë shërbimesh për tregtinë, industrinë dhe tregtinë. Shërbimet e ofruara nga kompania jonë klasifikohen si:
Shërbim për prodhuesit
Shërbim për shitësit me pakicë
Shërbimi ndaj Konsumatorëve

Shërbimet e Përgjithshme

Kompania jonë furnizon një segment të konsiderueshëm të tregut dhe u mundëson konsumatorëve blerjen e sasive të kërkuara të mallrave në kohën e dëshiruar për shkak të furnizimit të rregullt të mallrave për shitësit me pakicë.

Shërbimet specifike përfshijnë

-Shpërndarja me shumicë e markave të përfaqësuara: HOBBY Cosmetics, SILVER Care Shoe, ATAK Cosmetics, CLOVIN Cleaning Products, DRAMERS Home Products.

-Linja e prodhimit të markës personale HAPPY Wet Wipes dhe Gels Sanitizer.
POS (Point of Sale) – Ne bashkëpunojmë me më shumë se 2200 partnerë lokalë.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Alm Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
2003
Telefoni
049 660 833 049 660**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë