A&M Megastore

Prishtina

Rreth A&M Megastore


Mirë se vini në faqen zyrtare të A&M Mega Store! Ne jemi në sherbimin tuaj çdo dite duke ofruar produkte më kualitative, me çmime më te volitshme, e bazuar në intuitën e të kuptuarit nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve.

Të gjitha produktet e prodhuara për tregun Gjerman, si dhe atë Evropian tashmë janë edhe në Kosovë. Vlenë të përmendet se produktet e higjienës do të jenë të shumëta dhe të brendeve më të njohura Gjermane dhe Evropiane, si ALDI, LIDL, ROSSMAN, DM etj. Por jo vetëm, nga brendet e njohura vijnë edhe orenditë, rrobat, aksesorët, pajisjet për kuzhinë e hoteleri.

Në A&M Mega Store do të gjeni rrobat të brendeve më të njohura Evropiane, për të gjitha moshat. Do të gjeni rroba sipas sezonës dhe trendeve më të reja.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga A&M Megastore

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 481 800 049 481**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina