Amas Lounge

Prishtina

Rreth Amas Lounge

Amas Lounge Bar është një ndërthurje perfekte midis Lounge Bar dhe Restorant në Prishtinë

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Amas Lounge

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 929 221 045 929**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina