Amazona Hotel

Obiliq

Rreth Amazona Hotel

Hotel Amazona është një hotel me 4 yje.
Hoteli funksionon që nga viti 2001, dhe është ndër më të njohurit dhe më të frekuentuarit në këtë rajon të Kosovës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Amazona Hotel

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Themelimi
2001
Telefoni
044 197 419 044 197**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq