Ambero Home

Prishtina

Rreth Ambero Home

I themeluar nga tradita dhe mjeshtria, Ambero u krijua me një objektiv të
qartë, për të sjell orendi kreative të përpunuar vetëm nga druri, duke
plotësuar kushtet dhe nevojat e çdo konsumatori në mënyrën më të mirë

Të paijsur me teknologjinëe fundit Gjermane për përpunim të drurit, dhe
një përvojë me mbi dy dekada, Ambero sjellë një përkushtim dhe pasion të
jashtëzakonshëm të krijimeve nga druri, duke i dhënë formë ëndrrave të çdo
klienti përmes cilësisë, komoditetit, dhe dekor me alternativa të ndryshme.

Të rrethuar më një ekip profesionale, Ambero synon të jetë lider ndërkombëtar
përmes dhomave të gjumit, kuzhinave, dhomave të pritjes, dyer dhe prodhimeve
tjera nga druri sipas kërkesës së konsumatorit.

Vizioni ynë është i qartë nga fillimi, pra të bëhemi lider në industrinë e
drurit, duke formësuar jetën me produktet e saj.

VIZIONI

Vizioni ynë është të jemi prodhuesi kryesor ndërkombëtar i mobiljeve
duke ofruar produkte inovative dhe me cilësi të lartë.
Kjo deklaratë pasqyron qëllimin dhe pritjet tona për të ardhmen,
faktorë frymëzues që na shtyjnë përpara në ofrimin e produkteve më të mira
me vlerë për paratë, të shoqëruara nga shërbimi më i mirë në industri,
që nga dizajnimideri në dorëzim.

MISIONI

Missioni ynë është të krijojmë vlerë për klientët tanë përmes besueshmërisë dhe
fleksibilitetit. Ne theksojmë cilësinë e produkteve tona që kërkon zell dhe përkushtim dhe
ofrojmë një gamë të gjerë produktesh mobiljesh shtëpiake të dizajnuara mirë,
me çmime të përballueshme. Ne i kushtojmë vëmendje klientëve tanë në përmbushjen
e preferencave dhe specifikimeve të tyre dhe gjithnjë përpiqemi të rrisim marrëdhëniet
me klientët tanë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ambero Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 661 616 044 661**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina