AMC CORPORATION

Prishtina

Rreth AMC CORPORATION

Mirë se vini
Ne jemi vizionarë të fiksuar pas rezultateve.

PËR NE
Me përvojën, besimin, marrëdhëniet dhe besueshmërinë, ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme dhe një përzgjedhje të gjerë të inventarit. Vendosja e vazhdueshme e standardeve të reja të shërbimit, përsosmërisë, kreativitetit dhe inovacionit; ne jemi të përkushtuar të ofrojmë çdo herë kundrejt pritshmërive të larta.
Nga fillimi deri në ekzekutim ne ofrojmë paketën e plotë, për t’ju ndihmuar, krijuar dhe ofruar ngjarjet më të mahnitshme.
Ne jemi një biznes unik dhe emocionues me një kuptim të thellë se si funksionojnë më mirë ngjarjet, ju mund të mbështeteni tek ne nëse është një ngjarje e korporatës, festival i madh në natyrë, koncerte, shfaqje televizive ose thjesht marrja me qira e pajisjeve tona të ngjarjeve, ne jemi në gjendje të ofrojmë një ngjarje e suksesshme dhe e paharrueshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga AMC CORPORATION

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
044 105 305 044 105**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina