Ame Laser Clinic

Prishtina

Rreth Ame Laser Clinic

Ne përdorim teknologjinë e fundit të laserit me kokë akull, i cili nuk shkakton djegje, irritime dhe assesi nuk shkakton asnjë efekt anësor.
Poashtu në AME Laser Clinic, përdoren produktet më cilësore dhe më të njohura të brendeve botërore, për tretmane të fytyrës dhe trupit tuaj.

Tretmanet që ofrohen në AME Laser Clinic janë:

  • Heqja e Qimeve me Laser Akull
  • Trajtimet me Kapsulë
  • Kujdesi për Fytyrë

Të gjitha këto trajtime bëhen nga stafi i trajnuar dhe i licensuar për përdorimin e mjeteve dhe teknologjisë që posedojmë në AME Laser Clinic.

Kënaqësia juaj, suksesi ynë!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ame Laser Clinic

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
+383 49 55 88 55 +383 49 55 8**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina