Amo Foods

Klinë

Rreth Amo Foods

Industria Ushqimore “AMO” është themeluar në vitin 2008, më adresë të veprimtarisë se saj qe ndodhet në “Zonën industriale” 32000, në Klinë.

Kjo Ndermarrje tani më ka një traditë në fushën e prodhimit të ushqimeve konditorike. Ndermarrja ka një objekt mjaft komod me hapësira te pastërta dhe higjienike,dhe nje siperfaqe rreth 7500m2.,ka teknologji dhe paisje bashkëkohore,numeron rreth 60 punëtor.Stafi i ndërmarrjes është i kualifikuar dhe i trajnuar konform standardeve te njohura evropiane, po ashtu Nder-marrja aplikon sistemin HACCP të menaxhimit në përputhshmeri me normat e larta të standardit dhe certifikimi është bërë në përputhshmëri me auditimet e TUV NORD CERT për auditime dhe certifikime nderkombtare qe është pjesë e auditimeve të rregullta kontrolluese.

Prodhimet kryesore janë produktet konditorike:rollata te ndryshme, keksat dhe petë për torte me gramatura dhe shije të ndryshme.

Shtrirja e tregut të kesaj industrie është sukses qe përmes kualiteteve dhe cilesis se larte,perveq tregut vendor produktet e Amo-s jane te deshmuara dhe te kerkuara edhe ne tregjet si: Maqedonia,Mali i Zi, Shqiperi,Rumani,Germani,Zvicerr,Bosnje,Italin, Izrael,Palestin, shtetet Arabe

AMO me ndryshime prej tash është e çertifikuar me isso 22000 dhe ate HASAP të cilen e lëshon Das firm me renome nderkombëtare me qender në Angli

Poashtu AMO është çertifikuar me çertifikaten Hallall të cilen e lëshon Bashkësija Islame e Kosovës në krye me Myftiun Z.Naim Ternava

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Amo Foods

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 470 222 049 470**** Shfaq
Vendndodhja
Klinë