Ananas Impex

Podujeva

Rreth Ananas Impex

RRETH NESH

Ne jemi një kompani që veprimtarinë kryesore ka kultivimin dhe prodhimin e barishteve, erëzave, supave dhe perimeve të thara. Brendet tona shiten nëpër marketet më të njohura të vendit dhe më gjerë, ndërsa klientët tanë sillen prej individëve që porosisin me kile e deri te restorantet, dyqanet ushqimore dhe ata me shumicë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ananas Impex

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 301 800 049 301**** Shfaq
Vendndodhja
Podujeva