ANTRACIT

Prizren

Rreth ANTRACIT

ANTRACIT LLC eshte kompani e cila mirret me shitjen me shumice dhe pakice te akcesoreve te mobiljeve dhe kuzhinave, te dyerve te dhomave , veglave te punes dhe materialeve te imeta ndertimore. Antracit LLC eshte kompani familjare e themeluar nga drejtuesit e Tekno trade, me lokacion te rri, dhe me shume distribucione me ekskluzivitet si Yuma kilit, Sofuoglu, SGS, Norton, CAGSAN, Domodek, RBT etj

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ANTRACIT

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
048 666 565 048 666**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren