Area 52 Trampolinë Park

Prizren

Rreth Area 52 Trampolinë Park

Parku i Trampolinave Area 52 është epiqendra e re e argëtimit! Parku më i madh i trampolinave në Bullgari tashmë është fakt dhe aty mund të sfidoni gravitetin dhe të hidheni mbi më shumë se 70 trampolina derisa nivelet tuaja të endorfinës të kapin majat. Të rriturit dhe fëmijët mund të shijojnë aktivitete fizike dhe të zgjedhin sfida të ndryshme.

Ju vetë e vendosni a do të bëni kosha basketbolli, të vraponi mbi mur, të bëni betejë gladiatorësh me ndonjë shok, të hidheni në thesin gjigant me ajër, të testoni zhdërvjelltësinë tuaj mbi paralele, t’i ngjiteni shkallës prej litari, të testoni fuqinë e muskujve dhe kapjen në pengesa dhe të sfidoni qëndrueshmërinë dhe inteligjencën tuaj me murin interaktiv apo të ndjeni kënaqësinë e ngjitjes.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Area 52 Trampolinë Park

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Argëtim
Telefoni
043 940 540 043 940**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren